Frida & Riley

2009-01-31
21:59:20

Lördag

Idag så när jag vaknade så tittade jag lite på film (Chronicles of Riddick) och åt min frukost.
Sen så städade jag lite (eller gjorde ett tappert försök iaf) och så gick jag och Amanda och fikade på drott. =)
Efteråt så gick vi hem och jag fixade lite med maten och sen så kom pappa och så åt vi alla citronlax med potatis och sås.

Jag älskar att vara med min familj, det är helt fantastiskt och dom gör mig så glada! <3

Känner mig jättefet och extremt svullen just nu. Det är skrämmande.
Tydligen är jag lite upptryckt från insidan just nu, för att jag har en liiiiiiiten "knöl" typ vid naveln som känns väldigt mjuk. Enligt mamma kan det vara tarmar och dylikt som blir upptryckta utav bebisen. För än så länge ligger han/hon under min navel.
sparkar och har sig som bara den. =)

Vill ju så gärna att någon ska känna på det som jag känner, men jag vågar inte be dom direkt att stoppa ner handen i mina byxor just eftersom den ligger så långt ner. =/

Här kommer bilder =)
Vecka 20+0


2009-01-31
09:49:15

Prat prat prat

Ja, detta var ju tänkt att det skulle bli min blogg om mitt liv så här innan den drastiska förändringen som kommer i Juni. =)
Kanske inte har så mkt att skriva om egentligen, men vad spelar det för roll ?
Jag har brukar oftast ha svårt att ens kunna ha diciplinen att hålla en blogg. Nåväl, det är väl värt ett försök ?

Ja, var på en vecka 20-träff i Torsdags, jag misstänkte att jag skulle vara yngst, vilket stämde ganska ordentligt. Jag verkade dessutom ha supit till mig natten innan för jag fick för mig att mötet började 8:45, men det började 8:15 så jag missade 30 minuter. Grattis!
Men sjukgymnasten som var där var så snäll att han sammanfattade allt dom pratat om, och det var mest knipövningar tydligen, och det är ju rätt uppenbart hur sånt fungerar och vad det är bra för.

Sen kom sköterskan in och pratade lite om förstoppningar och allt sånt där roligt. Det var bara "intressanta" saker på schemat idag. ;) hihi.
Mötte även min barnmorska efteråt och det var super trevligt för att hon utbrast "gud vad du är söt idag" till mig! =D yay!

Har även kollat upp lite kliniker som gör könsbestämningar, men det är inte superbilligt.. runt 700 kr. Men det kanske det är värt ? Jag har inte bestämt mig än. Mamma och pappa tycker inte det iaf.

Lilla gnutten har börjat sparka mera och mera under natten nu, eller ja, mera vet jag väl kanske inte, men det är ganska mkt aktivitet just vid kvällstid. Vilket känns väldigt kul, för i sånt fall brås det på pappa sin. Ett riktigt litet nattdjur det där.
+ att det är rätt mkt aktivitet vid användning utav tighta kläder för min del. Kanske det är en kille då ? ;)

En sak som stör mig dock, är att jag igår så skulle jag fira lite att jag hade fått pengar ifrån csn, så jag skulle köpa god mat och massa mysgott. Vilket resulterade i laxfilé, citron, kall dill och citronsås, lantchips, brieost (jag vet, farligt farligt!), färskost med vitlök och örter, digestivekex, vindruvor och billiga ica-cookies som är underbart goda!
Kom hem och dukade upp alltsammans till Lets Dance, och what do you know, är inet ett dugg sugen. Vad är grejen med det?
Någon på jobbet sa att det är nog en tjej eftersom jag har sug på sallad och inte på sötsaker.. Kan det vara så pass jävligt ? =P

Däremot så tror jag att det är en tjej, för tittar man på våran släkt, både på mammas och pappas sida så har alla fått döttrar  först. Finns ingen familj där sonen är äldst. Så jag tror det blir en tjej för det är väl ändå rätt starkt när ingen annan fått det ?
Jag är nämligen bombis på att den som blir den första att föda en son först är Amanda (min kära syster) när hon väl bestämmer sig för att skaffa barn. Det vore väldigt passande så jag tvivlar inte ett dugg på den teorin!

Nu ska jag gå och städa lite och sen ska jag väl försöka plugga matte var det tänkt. =P

Ha det så bra allesammans!