Frida & Riley

2009-07-31
10:43:05

Humpi dumpi

Igår var en sån där dag som man inte riktigt vet vart vädret ska leda till. Ska man klä sig varmt ? Lättare ? Tjockt ?

Städade först lite hemma och bar upp saker på vinden som inte används här nere eller är i vägen allmänt. Tog sen hundarna och Riley ut på en längre promenad runt i Enköping. Riley sov i vagnen och hundarna drog min arm ur led. yay.
Väl hemma sen så landade jag lite framför datorn, packade sen ihop mat för att gå till pappa och laga mat åt folket där. =)
Det var MYCKET trevligt. Jag lagade kasslergratäng.

Gick även förbi biblioteket för att hämta ut Rileys gratisbok. =) Man fick även med en cylinder för att kunna mäta vilka leksaker som är olämpliga.

Fick sen skjuts utav pappa hem och jag hämtade hundarna och godis och gick till Ullis, förklädd som Godisexpressen AB.
Ullis hade nämligen skrivit på msn tidigare att hon var sugen på något, så då kan man ju vara en trevlig vän och hjälpa till att minska sockersuget. Eller hur ?
Hon gullade med Riley som blev glad för det.
fanns en massa ungar där som skulle klappa både hundar och Riley. Fullt ös var det.

Gick sen hem och pratade med Tony och tittade på Fringe.
A good day id say!
2009-07-30
12:54:54

Godmorgon godmorgon.... hör fåglar sjunga glatt. Godmorgon, godmorgon till dig!!
Jag ska idag städa litegranna eftersom att vädret suger fett och jag  då kan stanna inne med gott samvete. Eller ja, det regnar ju inte, men det är inte fint heller. Tar väl ut hundarna en stund senare idag, så dom får springa av sig lite, men inte än. =P
Riley sover i babysittern, eller ja, sover är en överdrift, men hon ligger där och är tyst. =)

Grillnatten igår var väldigt trevligt. Var där med pappa och hela gänget. Träffade Amanda nu för första gången sen hon kom hem, det var trevligt.
Maten var skitgod och jag var tvungen att ta pappas mat iomed att han bar på Riley, men eftersom att jag var tvungen att köra vagnen så hade jag inte tillräckligt med händer för att bära två tallrikar, så jag la ner maten i vagnen och körde omkring. Folk reagerade på att jag skjutsade omkring en stek i vagnen =P Två tanter började skratta och frågade om det var det man använde en barnvagn till nuförtiden och dom tyckte jag var väldigt påhittig. =P Dom hade ALDRIG sett någon göra så förr =P hahaha.
Riley satt och spanade hela kvällen på folket och det var väldans trevligt.
Jag, Beba och pappa gick sen på kvällsshopping iomed att butikerna var öppna till 22.  Vi handlade lite på rean på B-young, eftersom det var halva reapriset. Jag hittade en tröja för 25 kr och ett par haremsshort för 70 kr som jag fick utav Beba <3

Sen gick jag hem och tittade på So You Think You Can Dance. <3 Det är en fantastisk show!
Bra musik hittar man där också. =)
Kolla!Här är paret jag hejjar på! Philip Chbeeb + Jeanine. Fast jag hejjar mera på Philip, han är G R Y M !
Han är självlärd och har aldrig gått på någon dansskola. HEJA HEJA!!