Frida & Riley

2009-05-31
00:36:16

Grönska!

Glömde visa min grönskande balkong ju.

   

Här ser ni mitt experiment att plantera frön direkt urgröpta ifrån en honungsmelon. =) Det gick inte allt för dåligt ifall jag får säga det själv.PUSS och godnatt ifrån en trött Frida!

2009-05-31
00:32:53

Skolparken

Mmm. Vad hände idag då efter den natt som vart ?
Jo, jag satte mig vid datorn en stund, pratade med Tony en stund, vilket kanske inte var så super bra iomed att jag inte var på sådär sjukt bra humör.
Det sista som jag sa till honom innan telefonen dog var "Du får min anal att droppa"..
Det var faktiskt ett skämt som jag hade tänkt bygga vidare på, men det kom bara så långt som till honom frågandes:
"Va ? Har jag gett dig diarré ?" och sen dog telefonen. Vilken avslutning va ?

Nåväl. Spelade lite WoW. Sen så började jag göra iordning med alla bebiskläder, lägga upp dom på vinden som är över 68 i storlek och lägga in resten i byrån efter att dom blivit strykta. =)
Har även fixat lite med två vita bodys som jag fick.


Sen så ringde mamma och jag cyklade dit för att vi skulle gå och titta på "Kulturer i möte" som var i skolparken. Det var väldigt mysigt och typ hela Enköping var väl där mer eller mindre. ;)
Fick veta att mormor hade gått nästan längst fram i karnevaltåget med en svensk liten flagga. haha. Här är vi patriotiska tydligen. ^^ (mormor är med i Föreningen Norden, så det var skälet till medverkan i karnevalen)
Mamma skämdes och jag drog skämt om att mormor kunde starta grupp med farfar som gillar att sjunga snuskiga visor på allmäna platser. Vilken fart det skulle blivit i sådant fall ^^

Handlade sen våffelsmet till kvällen och lite grädde. =) Sen kom Amanda över, vi pratade lite om diverse här i livet och gräddade våfflor som åts med sylt och grädde. <3

Därimellan ringde jag till mamma i panik då jag upptäckt en stor fläck på låret som jag undrade om det var åderbråck. Har lite skräck för att få just åderbråck iomed att stackars mamma har såna problem med sina, och just åderbråck är genetiskt. =/

Det här vet jag inte hur sugna ni är på att se egentligen, men jag tänkte lägga in det ändå.  Vi kan ju försöka kalla det konst kanske ?
Det är iaf. ett collage på bristningarna jag samlat på mig.


Fyndig titel va ?


Amanda gick sen och jag hamnade här. Nu är jag trött som en gnu och har stängt ner WoW för att gå och sova. *snark*

Liten printscreen ifrån WoW. Lagt upp mobsen (fienden) prydligt i RFC. ^^


Förresten! Har inte lagt upp några magbilder för den här veckan. Dom blev inte så där super bra, men ni kanske står ut ?
Fokusen är på rummet och inte på magen, jag var inte så där superhajp när jag tog bilderna =P

Vecka 37+3 ifall jag inte räknat fel typ.

 
2009-05-30
12:39:31

Good lord.. (klag!)Med tanke på dom kilon man gått upp sig på sistonde. Är det någon skillnad i ansiktet tycker ni ?
Lite mera hull eller ?

Inatt  var det PISSIGT som fan.. En riktigt jäkla usel natt ifall ni frågar mig.
Somnade i soffan i vanlig ordning, inge ovanligt där. Gick upp 2.30 för att det började ljusna ute, då gick jag och la mig i sängen.
Men när jag väl hamnade där så började jag att må riktigt jäkla illa. Kunde inte lägga mig åt någon sida eller ändra ställning. jag bara låg där på rygg.
Så medans jag låg där så tickade klockan vidare.. 2.30 blev 3.30... 4.30...5.30.. you get the picture.. Vid 6 så lyckades jag ta mig upp för att dricka ett glas vatten.. Traskade sedan lamt tillbaka till sängen och lyckades hamna på en sida och sova en stund.. tills 8.00.. då började jag må illa igen och hamnade på rygg.. Vilket inte är särskilt skönt heller iomed att det börjar bli lite tyngd där inne. 8.40 gav jag upp och gick ut med hundarna i en väldigt sakta takt. Usch och fy. Jag var (och är ) bra sliten nu. Ingen rolig natt överhuvudtaget.

Nu har jag bara lite vanlig ont på ett specifikt revben. Men det är som det brukar.
Nu ska jag gå och se vart mamma kan tänkas hålla hus.

Ha det så bra.