Frida & Riley

2011-12-14
17:15:07

Jobb

Roligaste titeln.
Men visst, idag har jag varit på min andra dag av introduktion till hemtjänsten. Det är väldigt trevligt och man stöter på många trevliga personer :) Jag tror det här kommer att bli bra!
Däremot så är jag lite orolig inför vårterminen och hur allt kommer att utspela sig. Helt ärligt hade jag glömt att det faktiskt är matte med i sjuksköterskeprogrammet.. Needless to say, jag är inte så jäkla exalterad över det.
Fy fan vad jag hatar matte. Men självklart måste man ju kunna räkna ut hur mycket medicin man ska ge, men usch alltså, matte.. Inte ens ordet är roligt.
Riley sitter nu och tittar på Oscars oas. Hon och hennes BFF hade bråkat på dagis och uggat lite. ^^
Ajustja! Såg en lite rolig sak idag, var på besök i huset där jag ska flytta in om typ 2 veckor och där såg jag detta.
I ALREADY LIVE THERE!! Haha :P
Snart är det dags för Zumba! :D This time at A3!
Ny instruktör som ska testas, eller ja, jag vill se hur hennes program ser ut :) Kommer nog att missa alla steg ändå. Haha!
Tömde kameran och hittade korten på innan jag färgade håret. Bara som en före bild liksom.
(Tre färger liksom.. Herrejävlar..)
Efter.
Off I go.
2011-12-13
18:19:50

Rookie!

Idag så damp det ner ett stort kuvert i brevlådan ifrån Mälardalens Högskola. Jag öppnade det och såg att det innehöll en massa information om vad som komma skall. Dock inte så värst mycket om själva programmet, utan mest ifrån studentföreningen :D
Hur kul är inte det!? Stod ett hel veckas schema som kallas för "Rookieveckan" där det även finns regler som ska följas.
En av dessa regler var "Fjäska jämt för faddrarna" samt att man inte får använda sin mobiltelefon när en fadder är i närheten och pratar.
Det kommer bla att bli pubrundor och förfester och fester på okända platser. Verkar helt klart spännande!
Eller vad säger ni?
Nu hoppas jag bara att jag kommer in i Västerås så att det blir lättare att ta sig dit och sen att Västerås har lika roligt som dom i Eskilstuna, annars blir jag bra sugen på att fortsätta i Eskilstuna :P
Sen så har jag ju även färgat håret :) Jag är otroligt nöjd och tycker att resultatet blev bra! Jag känner att jag har hittat min färg och tänker stanna här. Fast tja, man vet ju aldrig vad framtiden har ett erbjuda :)
Riley håller just nu på att titta på "I Drömmarnas trädgård" Bra skit.. Eller?
Idag har det ju även varit lucia på dagis :) Riley var iklädd sin lilla tomtenisse kostym som vi köpte i Australien förra året. Den var så söt och typ ingen visste vad hon var utklädd till trots att det stod "Santas helper" på bröstet.
Riley umgicks med sin kompis Cornelia och dom hade det så trevligt. Dom leker så himla bra tillsammans och dom pussas och kramas. 
Det är så gulligt! 
Jämt när jag hämtar Riley så kommer Cornelia med en massa pussar och kramar att ge ut till mig :)
Nej, nu vill Riley något. 
Bye bye!
2011-12-12
09:02:42

Besök

Sitter hos tandläkaren och väntar på min tur. Nervöst? Ja. Men inte för att dom ska kolla tänderna. Den biten är enkel, bortsett från när som tar bort tandsten. Nej, när det kommer till tandläkaren så är min största skräck när man checkar ut och får räkningar. Varför kan man inte få bedövningsmedel eller bli nedsövd för den biten?