Frida & Riley

2011-10-31
14:58:22

Zuuuuuuuuuuumba!

Då har man varit och kört Zumba hela helgen i Stockholm för att nu kunna titelera sig som Official Zumba Instructor - Basic Steps Level 1! YAY!
Helgen var otroligt rolig och jag fick bo hos underbara Elin och hennes fina Sebastian. Deras hem är TO DIE FOR! Satan i gatan, har aldrig sett ett snyggare hem!
Vi var en fullbokad klass på kursen och det var många där!  Vi fick namnlappar och bok + DVD. Zumbatwins var där också med deras shop så man fick köpa lite kläder. Alla var så snygga dag nr 2, let me tell you ;-)
Våran tränare heter Steve Boedt och var verkligen kanon! Hur bra och rolig och fantastisk som helst! Kolla in hans trailer här :-)
Det var en fullspäckad helg med dans, prat, dans, prat, dans, prat, dans, prat osv. Hans MasterClass är sjukt bra!
Jag är verkligen superglad över den här helgen, trots att jag knappt ville åka egentligen i början.
Nu ska jag bara se hur det här tar sig nu!
2011-10-23
16:36:29

Virka virka

Gud vad trevligt det är att virka! Tycker inte ni också det?
Jag började virka när jag var ihop med Anders. Han virkade mössor och då lärde han mig hur man skulle göra och jag fick börja lära mig att virka tams (dreadmössor). Dom första gick väl så där, sen så blev det bättre :)

Efter det så dog lusten ut en stund, började sen att virka vanliga mössor, sen dog lusten återigen, började virka och sticka när jag var gravid (som typ dom flesta gravida :P) och virkade en mormorsrute-filt och började sticka en brun stor filt. Den sistnämnda är fortf. inte klar :P
Nu så började jag lite igen och tycker det är väldigt intressant. Nu kommer jag säkerligen att ha jinxat skiten och tröttnar igen.. Som så många gånger förr.

Varför kan ett intresse aldrig egentligen hålla i sig riktigt jäkla ordentligt?
Ska ikväll beställa hem lite garn ifrån panduro. *intresseklubben antecknar*
2011-10-22
10:32:54

Lite bilder här på morgonen

Har virkat två till mössor och sitter nu och väntar på att klockan ska bli 11. Då kommer pappa och vi ska åka till Gränby centrum.
Riley ligger och sover efter att ha levt loppan imorse. Oj vad arg hon va över gud vet vad!
Lite bilder på Oscar tog jag igår iaf och lägger nu upp. Mössorna får jag visa när den ena är klar och den andra sitter på huvudet ^^
Bilder!
Utslagen hjälte :P

Oscar