Frida & Riley

2009-02-28
22:28:06

aktiv dag

Ja gud ja, idag har det varit aktivt så det hette duga.

Vaknade och var mer eller mindre paralyserad.
Igår hade jag sån smärta i foglossningar att jag trodde seriöst att jag skulle gå sönder. Jag la mig på golvet med benen högt upp som jag blivit tipsad om, men tyvärr slutade det med att jag fastnade där nere också.. Så typiskt. Det gjorde så förskräckligt ont att röra på sig att Amanda fick lyfta mina ben för att jag skulle kunna få en möjlighet att lägga en kudde under rumpan. Jippie. Efter det så kunde jag knappt gå för att det gjorde så ont i benen. =/

Det lugnade ner sig lite senare mot kvällen, pappa var snäll och skjutsade hem mig, men det gjorde fortf. väldigt ont så jag var tvungen att gå och lägga mig ganska snabbt.

Sen då på morgonen så var det inte så mkt bättre, det gjorde ont när jag rörde mig, jag var täppt i näsan och hade fått nackspärr. jippie!! Jag kände mig totalt förlamad.
Lyckades kravla mig ur sängen och få maskineriet att fungera igen, tog ut hundarna och så ringde pappa och frågade om jag skulle med ut och grilla.
Det gjorde jag och familjen var med. så himla trevligt. Vi hämtade även mammas hund så hon fick vara med i leken.

Tyvärr så visade det sig att Bellman inte riktigt klarar av att åka bil. Han börjar skumma runt munnen och får okontrollerbart dregel. Det är som att han tar ut tungan ur munnen och lägger av med att försöka samla upp salivet utan bara låter det flöda. Heläckligt.

Nåväl, vi var ute vid dyerna och grillade i två timmar. =) Hundarna lekte och det var supermysigt! Det började sen snöa och jag och Amanda hittade en strykbräda som vi provade att åka pulka nerför med. Men det gick fan snabbare att gå ner. Vi satt fast. Haha!
Gud vad länge sen det var sen jag skrattade så mkt!

Jag fick sen skjuts hem för att fortsätta med packningen inför flytten. Det gick lite si så där. Men sen kom mamma över och då tog det eld i helvetet. Jesus vad mamma kan få fart i saker och ting!
Allt är nerpackat i lådor och organiserat nu. Helt fantastiskt! Vad skulle jag göra utan mamma och pappa ?
Slutade med att jag fick mera ont i ryggen dock.. Jag börjar bli så trött på det här.. =/ Hoppas att inte ni tycker att jag är tjatig.

Åkte hem till pappa och fick mat. Amanda drog på pyjamasparty och Daniel kallade mig fetto. All is good over here.
Jag och pappa tittade sen på "På smällen". Helrolig film. =) Rekommenderas till er som inte sett den.
Seth Rogen (manliga huvudrollen) har sånt underligt skratt. Här kan ni höra det. =PNåväl. Filmen är slut nu och jag ska fortsätta att virka flera mormorsrutor så att jag kan få klart täcket någon gång. =)
Imorgon är det födelsedagskalas och trevligheter. =)

Har inte varit så mkt liv hos bebisen idag.. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det hela. Borde jag vara orolig eller har bebisen kanske bara en lat dag ? Hm..
Provade en namngenerator idag, du skriver in namnet på mamman och pappan och sen så väljer den slumpmässigt fram ett flick- och pojknamn.
Tony och jag fick Inka och Jarl. Vad sägs om det ? ;-) Hahaha!

Pratade även med Joakim idag. Han är så trevlig! <3

Godnatt på er sötnosar!

AJUSTJA!! Bästa saken idag var också att mamma skaffat en overall till bebisen som är såååååå fin!! <3
Ååååh! Jag älskar min familj!!