Frida & Riley

2009-10-31
19:37:26

Goddagens!

Det var ett tag sen man skrev här. Jag är inte så sugen på att uppdatera så mycket, mest för att jag är så himla trött nuförtiden och jag har inte ork över till mera än Riley egentligen. Det blir ju så ibland och då är det bloggen som får lida.

Uppdateringen nu är väl att Riley går helt på ersättning och har börjat med smakportioner som uppskattas väldigt mycket! Det är gröt på morgonen varannan dag och barnmat på lunchen andra dagar. Det går så bra och hon har redan börjat haja att maten ska in i munnen och att tungan kan hjälpa det att slinka ner fortare.
Alla mammor tycker ju att sina barn är smartast, och jag är inte någe annorlunda där inte. ;-)
Jag har fött ett geni! ^^

Hon kan helt rulla från mage till rygg nu och snurra på sig så att hon kan titta åt olika håll. Det går verkligen snabbt alltsammans.

Vi fick ett skötbord ifrån Blomstra som nu är i sovrummet så att vi har badkaret fritt :) Så nu badas det massvis tillsammans här. Det är så mysigt så! Hon leker med ankor och sina fötter i vattnet och sparkar lite på mammas mage när man gosar. Så som det ska vara helt enkelt.

Igår efter badet var hon så söt, för då la sig Nellie brevid henne och hon skulle försöka få tag i hennes päls, så hon låg där och försökte få händerna åt rätt håll och när hon väl fick tag i Nellies päls så försökte hon använda det som hävstång för att komma runt på mage. <3
Nellie bara låg där medans Riley pressade och drog. Hon är en sån snäll liten hund.

Jag och Riley var med en mamma ifrån mammagruppen i Tisdags och fotograferade i Skolparken. Här är två bilder som jag tog :)


Nu ska jag PvP'a lite. Tjing!