Frida & Riley

2012-04-18
11:39:06

Ska man ge sig på ett till inlägg?

Det blir det nog. ^^
Har precis suttit och skrivit ner frågor till hemtentan som börjar närma sig med stormsteg. Samtidigt så har jag KLOK-boken i bakhuvudet om att jag ska sätta upp små mål för mig själv så att det inte blir överväldigande. Det har jag gjort nu och nu ska jag ta och göra lite lunch sen så "belöna" mig med att träna på nya stickmetoder. Yaaaay.
Jag vet verkligen hur man roar sig..
Har varit ute och gått med finaste Linda och hennes hundar. Aston fick tokspel och försökte springa över Nellie (och mig själv för den delen) ett par gånger och Nellie stod sedan med munnen FULL av chow chow-päls. Smaskens!
Jag och Linda fick hos ett välbehövligt gott skratt iaf.
Faaaaan.. Så seg jag känner mig i huvudet. Ändå finns det tre spalter kvar i studiehandledningen som jag inte kunnat fått ut någon fråga ifrån. Jääävla bajs också.

Lite Riley info.
(Lite glass och läsa bok är mysigt)
Vi var på väg till dagis imorse och hon cyklade glad i hågen. Hon ville tävla med mig och hon har ju precis lärt sig att bromsa själv i backar så det är typ det som våra promenader består utav. Cykla skitfort eller bromsa. Haha!
Men anyway, hon cyklade på och skrattade och sen när vi kom in till dagis så kom Cornelia springandes och ropade "RIIIIIIILEEEY" och stor bamsekram. Riley blev skitsne. Här skulle det inte kramas eller varas glad för den delen. Haha! Hon stod och surade och jag frågade hur hon kände sig: "Arg" fick jag som svar. Frågade då varför hon känner sig arg, "För att jag är arg". Haha.
Cornelia stod iaf och berättade om att Riley hade med sig sin ryggsäck och att Riley hade en mössa på huvudet osv. Men Riley vägrade bli glad igen. Så jag frågade om hon vill bli glad snart, men det ville hon inte. Jag sa att det är okej att vara arg, det får man vara. Men då så måste Cornelia också få vara glad. "mmm" Det fick hon. ^^
Riley är en klok liten tjej. Hon tittar ju även på ett TV-program som handlar mkt om att läsa av hur andra känner sig. Det har gett henne mycket faktiskt. Om jag är glad så påpekar hon gärna att jag är glad. Samma ifall jag är arg eller ifall hon gråter. Om jag är arg så kan hon även komma fram och säga att jag inte ska vara arg längre utan vara glad istället. För att de är bättre, enligt henne.

Många säger att TV-tittande är dåligt, men jag håller inte med. Jag tycker att de ger Riley någonting då jag själv inte kan vara pedagogisk på alla plan som olika TV-program kan. Hon får titta om hon vill, men hon behöver inte ifall hon inte vill.
Vad tycker ni?

Btw, Garry finner det ju roligt att låta andra få löpa amok på skallen på han.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: